Aanvraag doen

Aanvraag doen

Vul onderstaande vragen in en stuur separaat het juiste aanvraagformulier met bijlagen (als één pdf) naar het Secretariaat van de Nijbakker-Morra Stichting, p/a Mw. Marjan Kantebeen-Zoetemelk: M.Kantebeen-Zoetemelk@lumc.nl

.

Aanvraagformulieren downloaden:

Aanvraag reisbeurs Masterstudenten

Aanvraag stipendium onderzoeker

Vul het formulier hiernaast in en stuur separaat het juiste aanvraagformulier met bijlagen (als 1 pdf – bijvoorbeeld door alle documenten te printen en vervolgens te scannen of via een pdf samenvoeg tool) naar het Secretariaat van de Nijbakker-Morra Stichting, p/a Mw. Marjan Kantebeen-Zoetemelk: M.Kantebeen-Zoetemelk@lumc.nl.

De Nijbakker-Morra Stichting levert uitdrukkelijk geen bijdragen aan

  • de drukkosten van proefschriften
  • (reis)kosten voor een (presentatie op een) congres
  • projectsubsidies t.b.v. apparatuur en materiaalkosten (de stichting is hiermee vanaf het academisch jaar 2018-19 gestopt)

Inhoudelijk vragen over onze ondersteuning

U kunt contact opnemen voor inhoudelijke vragen over de studenten prijzen, reisbeurzen en stipendia met de voorzitter van de medische adviescommissie de heer P. Devilee rechtstreeks op telefoonnummer 071-5269510, per mail via p.devilee@lumc.nl of via zijn secretariaat LUMC afd. Pathologie (mevrouw M. Kantebeen-Zoetemelk) op telefoonnummer 071-5266622.

Algemene vragen over de Nijbakker-Morra Stichting

U kunt contact opnemen met: